Toppi!

Min uppdatering har varit sämst :( Men nu får jag skärpa mig!
dagens ridpass:
 Red först en bit efter gunsen och bryggvägen idag, på 3-delat och  hon var inte stark hade bra form och allt, travade bara fram som. Sen blev de dressyr vilket gick ännu bättre. Hon gick kalas, gick som en klocka i galoppen och var känslig och lydig, me like :)glad, glad, glad!

Var dessutom sjukt taggad pga kanon väder, jag han rid medans det var just oxå=D
 vädret idag, sol och  + grader!
och söt poan --> lägg märke till hakan, hon tuggar hö :D

kramar/Ida


Bilder från Hanna-träningen :)

Igår vart det markarbete för hanna ;) jag följde med och fotade ida osv.lite halv-kassa bilder, men ni får leva med det :)

Idag hade jag ridning på Srk , red pontus :) Gick bra, tränade förvänd galopp på hörnlinjen. Det gick kanon !

/ Maja

"Toppans spån ser ut som dillsås"

Haha, Rubriken är dagens ida citat ;) Dagen började med att vi kollade på klubbhoppning på srk, käkade kakor och hade de bra :) Sen red vi till storänges :D Det var skoj, Men nalle var asjobbig på hemvägen så då vart jag bara arg och less på han :[ Kanonväder förövrigt !

DAGENS CHARMIGASTE:
Söta toppan som vart rädd för sin egen prutt.

Och lilla Vera som sa såhär när jg och ida kom till stallet: "Där kommer Ida... å..å Lotta!!"
Haha gullig! Kanske ser ut som en lotta trots allt ;)

/ Maja

Klubbhoppning!

Idag ska jag och Maja kolla på klubbhoppning nu på förmiddan! vi beger oss om en kvart=D Sen efter det blir det nog en alldeles underbar, kanon kulig utteritt och så är det ändast 0 gradit ute :)

sommar<3

kramar /Ida

Tagga imorgon.. På sätt och vis ;D

Ska rida taaapiiii i morgon :D (för er som undrar så är det toppan ;) Det blir skojsigt. Har tvingat ida att tjata SÖNDER mig imorgon om min sits, måste räta upp mig!
Det som är mindre bra imorgon är vårat so-prov, men jag har endå pluggat ganska duktigt så det ska nog gå bra ;$WAAAHHH!! Haha, Snyggnalle...

/ MAJA

Måndag 21/2

Toppan ska motioneras får se vad som hittas på =) Så alldeles strax beger jag mig mot stallet! Känner mig väldigt stall sugen så det blir toppen;) Föresten på onsdag har vi friluftsdag med skolan och vi ska rida, tagga =D Då ska ju jag rida ridskolehäst vilket jag inte gjort på över ett år, lite kuligt ändå.

<3<3<3<3

kramar /Ida

Fina hästarNevele NossTop Class

Två bilder från i fredags! :)

/ maja

rubriken säger hej!

Dålig uppdatering men, men ;) Idag red jag iaf på banan, hon var stark så bytte till tre-delat med fasta ringar i stället för med rörliga ringar vilket hjälpte lite  =D Sen galopperade jag 10 galopper på häraldsv. mellan 2 gatlysen skulle jag få in mellan 7-9 galoppsprång och mellan nästa 13-15 galoppsprång osv. Vilket gick fint!


kramar /IdaJag är med och tävlar!/ Maja

Kul grej :)

Se vad man kan åstadkomma med gamla påskkurs bilder, paint och lite fantasi!! Haha, Ingen kanske tycker att detta är kul, men... jag tror jag vet två som tycker det :P Linnea Bystedt och Ida Ekholm ! :)

/ maja


Bilder från markarbetet

Foto: Ellen Karlsson

Thelma skickade några bilder från markarbetet förra måndagen :)Glad ponny :)Igår gick det faktiskt rätt bra på dressyren :) Red kompis igen då. Lite stark ibland och sådär men förövrigt gick det bra :D Vi fick träna många nyttiga övningar som jag kanske kan berätta lite mer om senare!

/ Maja


rida????

Hmm, frågan är om det blir ridning idag vi får väl se. Det är ju trots allt så här svin kallt :( Men jag far till stallet efter maten för vi slutade lix klockan fyra.
 jag vill ha sommar =D

kramar /Ida

Tävla!

Jag har bestämt när min första start i år går av stapeln =D  Och detta blir av på hippologum, en Lb:1 den 26 mars! Dock stannar jag ej på meetinget. Mitt kortsiktiga tävlingsmål i år är att få över 60% i lc och lb =D
Men tagga, tagga, tagga!!!!! :)
hihi:)

kramar /Ida

Varför lät Nalle som en gris när jag paserade?

Nu är det kallt som gatan mellan 25 och 30 minus grader :( Så Toppan vilar men jag har redan varit i stallet och mockat men ska dit och ta in Toppisen efter maten, mysa med hon och se till att gumman är varm!
trots kyla är det bara att bita ihop ;)

kramar /Ida

Alla hjärtans dag!


kramar /Ida

jag är med och tävlar om...

...detta!


kramar /Ida

Stalldag :)

Idag har jag och ebba varit i stallet och jobbat på =) Fixat och donat med lite saker, pappa har hämtat hö + att jag ridit och longerat.
TACK EBBA FÖR ALL HJÄLP!
Imorgon ska jag nog beställa ett fleece täcke från hööks som matchar mina transportskydd =D Jag har oxå kollat igenom tävlingar och sånt, det kan jag skriva mer om imorgon;) Nu är jag trött och har typ en svullen knöl på halsen, är jag på väg att bli sjuk/förkyld?
 jag och toppan igår. Jag red i grimma och grimmskaft nåt varv på banan och sen till hagen, vi tog en galopp. Hahaa =)
söt poan idag! <3
och söt wilma! <3

kramar /Ida

HahahhaLinnea: Nääe mace, komhit komsikomsi!!
Toppan: Nä nu jäklar!!!!
Ida: åÅÅÅÅåååå nu blir toppan arg!
Lägg förövrigt märke till hur GROV ida ser ut med skyddsvästen under jackan :D

AWESOMEEEE

Himlar vad glad jag vart när jag gick in på min egen användare här på datorn (använder aldrig den..) och hittade alla bilder från PÅSKKURSEN som jag har letat efter i ett år snart :D:D:D Bjuder givetvis på några...

Finns en massa kvar, men vi får spara dom :D:D

/ majan

excusez-moi

Ursäkta att min uppdatering här har varit LÅG! Men det ska vi försöka ändra på :)
Igår så for iallfall jag och ida ut och red lite på gunsen och runt discgolfen. Det gick brabrabra :D

Nu ska jag kila!

/ Maja

Batterisockar????

Ja! Batterisockar är vad jag har på mig, dom är jätte varma och gosiga. Men jag stoppar i batteriet först när jag ska rida =D Nu ska jag till stallet ;)

kramar /Ida

Vad ska jag skriva här?

Idag ska jag longera och rida :) Hoppas hon är sådär mega fin! Här kommer lite gammla bilder:

 <3

puss puss!

Tidsinställt inlägg.

kramar /Ida

hej och hå, på händerna stå!

 Saknade sommar<3

kramar /Idabus

BANAN :)

Jag mockade på bara 20 minuter !!!! Sen red jag med saga. Vi skkrittade fram runt häraldsv sen red vi på bananen :) Toppan var jätte fin hon har blivit så sjukt fin =D Alltså formen, traven, galoppen och allt!
Så jag är riktigt nöjd.

kramar /Ida


Hanna dressyr !

Red ju dressyr för Hanna igår! Toppan var kalas fin, busade lite i början =D Men hon var så duktig vi körde en övning med förvänd galopp och 10 m volter i trav då man flyttade undan för skännkeln. Det gick kalas hon var känslig hade bra trav och form och det är så kuligt då!
Men nu ska jag hoppa i kläderna och gå ut med Wilma sen stallet ;)


kramar /Ida

Städat =D

Jag städade mina två små skåp idag :)

  <--Före, mobba mig inte :$
 <-- Efter, fint va?
 <-- efter! I andra skåpet hade ingen för bild på det ;) Sen pysslade jag ju med Toppan och så =D Nu ska jag fika och göra läxan, jag har nyss duschat sen ska jag göra en tidig kväll.

kramar /Ida


Hööks!


Vila idag :)

Idag vilar Tjockan och jag ska städa skåp. Jag kan uppdatera  ikväll med nån före och efter bild på städningen =D

kramar /Ida

Spoooooky :O

Jag, Maria och Saga red genom skogen --> läskigt :O Men vi hade en bra pannlampa som tur var! Travade genom skogen hela vägen till discgolfen och galopperade nästan hela den iaf "rakstreckan" sen travade vi gångvägen och skrittade hem. Det tog 40 minuter och det gick fin fint =D
på tal om ingen ting är jag så sugen på något gott!!!!

kramar/Ida

Förlåt....

..Uppdatering har varit sämst! Men jag  har sovit hos Maja hela helgen och vi gjorde annat än att sitta vid datorn =D På fredag red jag på banan med Maja som red Nalle då. Hon var jätte fin.

Lördag: Vi for till storängsv. jag och Maja asså :P
Toppan var verkligen kalas fin. Massa galopp jobb efter storängsv. Hennes form och galopp var kanon hela tiden :) Sen efter hela storängsv. tog vi höger där var det dessutom lite djup snö kanske 15cm =D
Där vi galopperade en bra bit. Sen red vi hem. Hon var sååååå fin!


Söndag red vi båda Toppan men mest Maja, jag travade bara fram;)
Idag blire ridning oxå då.

kramar/Ida


Ny header igen :)

Vad tycker ni ? :)

fota

Nu ska vi rida och fota :)

tjiingeling /Ida och MAJA

SötastTidsinställt inlägg :) / Maja

Collage :)


Haha, Slängde ihop ett litet collage. Mycket färg som ni ser :) Men jag tycker att de flesta grejerna är ganska söta, speciellt fleecetäcket och grimman :D Men det här är en sådan sak; Antingen så hatar eller så älskar man det :)

/ Maja

Dressyrträning :)

Nu bär det av mot stallet. Jag har kastat i mig lite middag och nu ska jag hoppa i dojorna och vandra vidare till stallet :P Dressyrträningen börjar kl 17.50 och jag börjar rida fram halv 6 :)TJILLIVIPPEN /ida

Snabbt inlägg =)

Nu  blire mat sen stallet. Toppan vilar men jag ska mysa och borsta lite på hon ;)

kramar/Ida

RSS 2.0