Valborgs!:D

Valborgs idag då! Älskar det, är så himla mysigt att kolla på majbrasan, lyssna på: "vintern RAAASAT ut bland våra fjällar" osv :) Men ännu är det ju ett tag kvar, så jag och Ekholm ska till stallet, fixa å trixa ;) Ida ska ju inte rida idag så hon cyklar med mig då jag ska rida! Sen blir de goomatN och körkan, sen hem och mysa. Jag och Ida kan säkert lägga in hoppbilderna lite senare! :D







Typ ca ett år sen tror jag, saknar ponnysarna ! :*

/ Maja

SKOR!

Idag har Toppan fått nya skor och jag har varit i stallet och pysslat och myst med hon. Men hon vilar ju eftersom hon har blivit vaccinerad ;) nu ska jag till Maja, jag ska sova där i helgen =)


Inte Toppans skor men ;)

kramar/Ida

Hemma:)

Nu är jag hemma sen en stund tillbaka! Toppan är nu som vanligt, pigg och glad Idag skulle Saga rida dun för sofie så då skulle vi hämta han i hagen och då stack han med Saga. Då skulle jag testa och han slet sig fyra gånger men sen tog vi kedje grimmskafftet och då gick det, bus ponnie!
Han var jätte fin när saga red. Dom är så fina tillsammans! Men stackars Saga fick ont i magen, KRYA PÅ DIG!

Bilden är från första gången jag såg Saga rida honom ;)

kramar/Ida

Drogad ponny!

Idag kl.14.00 kom veterinären ut och vacinerade och sen skulle hon raspa tänderna. När tänderna skulle raspas var hon så pigg att hon var tvungen få lugnande. Veterinären tyckte inte hon var bråkig men det var lättare att göra så när Toppan var så pigg och inte ville stå stilla ;) Hon står i boxen nu och jag ska äta middag, sen ska jag dit igen

Drogad :S

 
hon piggnade till lite innan jag lämmnade stallet!

kramar/Ida

Hanna träning :)

Tränade grunder, som sits, hand och form och lite sånt. Vi red på en volt och ökade halva (i trav). Ökningarna satt kanon och sen i galoppen gjorde vi lika dant och det gick typ lika bra =) Även i galoppen höll hon formen i ökningarna och var mjuk i handen  Sen körde vi skennkelvikningar och hon var as duktig <3 Hon hade en stadig form, mjuk i handen och känslig för skennkeln och mega fin helt enkelt!!!!             


       Imorgon ska toppan vacineras och så ska hon få tänderna raspade. På fredag får hon nya  dojor! Så det blir en lugn helg för Toppan <3

kramar/Ida


Sommarbilder!

Det gick kanon igår och hoppa! :) Kan inte lägga in bilderna just nu pga av att jag pluggar till grönt kort ;) Men det ska göras någon dag framöver!
Tänkte bjuda på lite bilder från betessläppet/betet i somras! :)









/ Maja


Det gick strålande =)


Hoppade typ så där ^

När jag red fram jobbade jag med att Toppan skulle svara framåt och vara allert! Sen hoppade vi fram på ett kryss sen linjen och sedan dom andra ;) Toppan tjurade typ nån gång men annars var hon kanon fin, jätte kul att rida då
När vi gjorde det till en bana och vi kom på linjen så landade Toppan i fel galopp och rann iväg och jag fångade inte upp hon på ytter och då höll vi på att gå omkull :O Hon gick  ner på knä men allt gick bra. Sen gick det kanon när jag tog linjen igen och då red jag verkligen mellan hindrena oxå Det var riktigt skoj att hoppa! Linnea travade av :)
Maja bjuder på bilderna någon dag!

kramar/Ida

Hoppning!

Om en liten stund är maten klar och innan dess ska jag byta om till ridkläder! Idag är det Hoppning på schemat;) Jag och Maja ska rida och Linnea ska hjälpa till och Ida L ska fota =D Jag har haft Toppan i 1,5 år och har ingen hoppbild  eller bara en suddig mobil-bild som man knappt ser vad det är på, hihhiiii;)


kramar/Ida

Finaste hästen!



/ Maja

Bilder från dagN

Idag så har både jag och ida varit i stallet :) På morgonen fick jag prova rida lilla Dun! Gick jättebra, Mycket fin liten ponny det där ;) Sen körde jag och ida lite frihetsdressyr, och sen red Ida toppan :)
Här kommer lite bilder från dagen! (inga mobilbilder hahah!)













Olika spön (Eller "Pekpinnar" som ponnyakuten-tobbe säger ;))

















Tagga hoppning imorgon! :]

/ Maja

Linnea!

Red ju som sagt till storänges med Linnea. Jag red lilla dux det gick prima ballerina! Sen käkade vi på pizzan och cyklade till konsum och köpte glass. Efter det körde jag och maja lite "frihets dressyr" med Toppan och Nalle ;) När vi kom hem gick vi ner till älven och grillade! kom nyss in och ska hoppa in i duschen nu=)


Hoppningen blir på tisdag i stället för att då kan både jag och Maja hoppa samtidigt ;)


kramar/Ida

Påsklovet snart slut :(

Sitter i min ensamhet och deppar lite över att påsklovet snart är slut.. Men vi är lediga imorgon också, det är ju ganska bra ;) Men jag har ingen ridning :( Ida ska iallfall hoppa imorgon och då ska jag självklart upp och kika! :) Är grymt sugen på att hoppa jag med, hade ju hoppning på srk i måndags, men jag var ju borta ;(
Jaja, nu ska jag ta tag i lite pluggande till gröna kortet!

/ Maja

bästa ponnyn <3

 



du e´ bara bäst <3

kramar/Ida


Soligt värre =)

Tog sov morgon men kunde inte sova längre ;)
Dagens ska göra:

 

  • mocka hagen
  • städa ur toppans skåp med ryktsaker!
  • packa oändligt med hö psar ;)
  • mysa med tjockan<3
  • rida ut med Linnea =D


kramar/IDA


Bilderna!

Sol och varmt var det oxå idag, me love <3


 
Hade lite problem med att dom inte stod still samtidigt ;) ^


Nu ska jag och syrran se film!

kramar /Ida

JAG VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA HÄR

Dagens ridapass gick strålande. Toppan var fin men hade mycket energi vilket jag älskar!!!:) Hon gick på framåt och hade en bra form och så där <3 fin gumman=) Red lite dressyr med trav bommar och sånt tjaffs;) Imorgon blire storänges som sagt men på måndag blire hoppning :) Kulkul, jätte länge sen jag hoppade tjockan.... Men har några bilder från dagen som jag kan bjuda på ikväll när ja kommer hem. Nu är jag hos momor och morfar och nu väntar vi på go mat :P


ARKIV BILD

Kramar /Ida


Tappsko..

Idag så red jag och ida fram ute, sen på banan. Dressyr + bommar blev det :D Gick faktiskt riktigt bra:) Märkte desvärre att Nalle hade tappat en sko sen då vi kom tillbaka ;( Jag cyklade till bryggvägen och kollade om han hade tappat den där, och det hade han! Var lite rädd för att någon annan häst/människa skulle trampa på den och göra illa sig.. Även fast inte risken är så stor ;)
Som tur är skulle han skos på Tisdag, så det är ju ganska snart. Så imorgon tar Marie han, så får jag rida han någon gång efter Tisdagen ;) Då blire tyvärr inge storänges imorgon D: menmen, det finns inte så mycket jag kan göra :P



Bild från i somras när ekholm grillade godis! :) Måste göras om i år! :o

/ Maja

God morgon!

Jag och pappa har släppt ut hästarna sen for jag hem och åt frukost och ska snart kila iväg till stallet igen:) Efter stallet blire bowling och sen ska vi äta middag hos mormor och morfar =) Men nu väntas dressyr med lite bommar tror jag :D Imorgon ska jag rida Dux och så Linnea Toppan  och Maja Nalle bort till storängsvägen. Kul! Men nu måste Wilma ut ;)
kramar/Ida

Dressyr imorgon!

Imorgon ska jag och Ida dressyra lite på banan tror jag :) Blir säkert trevligt, och på Söndag följer jag nog med Ida och Linnea till storänges! Blir garanterat trevligt det med :) Känns ändå lite konstigt, jag har ju inte ridit Nalle sen i Tisdag förra veckan, och jag brukar ju rida han 2 gånger i veckan.. Saknar lillgubbN!



Så fruktansvärt go dendär hästen! ^

/ Maja

Action-face (hopp utan häst)

 

kramar/Ida


Livet rullar på!

Jag har haft ganska mycket att gör att göra har helt enkelt inte tagit mig tid att blogga ;) Men allt är så king nu. Den som vill veta hur det gick på tävlingen får väl kommentera kan bara kort säga att LC:1 gick bra och LB:1 piss! Men sen har jag tränat för ann- marghrete Andersson som typ ridit "tv dressyr" haha, ni kanske fattar =)
vilket gick kanon och hon var grymm man lärde sig SJUKT mycket!!!!!!! Sen har lovet spenderats i stallet:)
Bilder från lovet:








kramar/Ida


Ojdåå D;

Nu har det varit lite krassligt med uppdateringen ;$ Jag har varit i stockholm och haft det riktigt trevligt :) Vill ni veta mer vad vi har gjort kan ni gå in på http://clairelindblad.blogg.se/ :) Ida har haft kurs och tävling och en massa, Det tycker jag faktiskt att hon får skriva om! :D
Flög hem från stockholm imorse ;) Gick upp cirkus 5 imorse, inte sovmorgon där inte...

/ Maja

Mina paint-sheman!


kramar/Ida

Sov morgon!

Idag börjar vi tio i tolv men jag tar bussen som går fem i elva och äter lunch på skolan =) Har varit vaken ett tag och ätit frukost osv.
Idag ska jag rida nånstans men har ingen aning om vars. Igår köpte jag och Linnea mjukglass :P Men det blev ingen dressyr för det var as dåligt underlag på banan :S så jag for ut och skrittade sen!

kramar/Ida

Bowling :)

Har varit i stallet på förmiddan med syrran. Vi mockade hagen och så mockade vi inne och fixade lite sånt! Nu väntar jag på att duschen ska bli ledig så ska vi fara och bowla. När vi kommer hem blire uteritt med min fina Toppan Imorgon ska Linnea komma till stallet det blir dressyr med henne och så käkar vi skrov och mjukglas

 
Linnea och mace =) fotade av Maja!

kramar/Ida

RSS 2.0